Rail & OV on tour

Deze bus wilt u niet missen!

Wij van Pensioenfonds Rail & OV maken het u graag makkelijk. Wij helpen u zo goed mogelijk om rondom uw pensioen de beste beslissingen te nemen. Het gaat om uw financiële toekomst.

Vanaf volgend jaar komen wij ook weer naar u toe. Dat doen we met de nieuwe Pensioenbus van Rail & OV. Op dit moment staat de bus nog in de garage om omgebouwd te worden tot ons informatiecentrum op wielen. Wij staan te popelen om ermee de weg op te gaan – op weg naar u.


Waar vindt u ons?

Wanneer en of de bus in uw regio langskomt, hoort u van uw werkgever. Die locaties en data maken wij uiterlijk in april 2022 bekend op onze website. We ontmoeten u graag in de bus!

Niets makkelijker dan ‘even’ instappen in de Pensioenbus voor al uw pensioenvragen

Dhieredj Kanhai
Medewerker klantcommunicatie

Ik rijd al jaren mee op de Pensioenbus. Echt fantastisch, zulke goede en leuke gesprekken. Stapt u ook in? Ik neem graag de tijd voor al uw vragen, uiteraard met een kopje koffie erbij. Ik ben pas tevreden als u met een helder beeld van uw pensioen de bus uitstapt.

Later goed geregeld?
Check het nu!

Ook dit jaar deden we weer mee aan de Pensioen­3daagse, een initiatief van Wijzer in geldzaken. Het thema dit keer: Later goed geregeld? Check het nu!

Wij openden de deuren van ons Pensioencafé speciaal voor deelnemers in de leeftijd van 40 tot 55 jaar. De opkomst was verheugend. Ons café liep vol met mensen die gemerkt hebben dat je pensioen niet alleen later speelt, maar ook nu. Ze kwamen met vragen als:

  • Wat betekent minder werken voor mijn pensioen?
  • Wat gebeurt er met mijn pensioen bij echtscheiding?
  • Ik ga als zelfstandige verder, wat kan ik nog blijven opbouwen bij Rail & OV?
  • Ik woon samen, moet ik mijn partner bij jullie aanmelden? (JA!!!)


De Pensioen3daagse is weer voorbij, maar uw pensioen blijft het hele jaar door actueel. Ons advies: check ook eens uw pensioen en onderzoek of alles voor u goed is geregeld.

Walter Mutsaers, Voorzitter uitvoerend bestuur bij Rail & OV, tijdens de Pensioen3daagse: ‘Is jouw pensioen goed geregeld? Check het eens.’