Uw pensioenblad

in een nieuw jasje

Monique de Leeuw & Saskia Raven, redactie Mijn Pensioen

klik hier om automatisch te scrollen

Hartelijk welkom in ons vernieuwde magazine. Met een nieuw uiterlijk en nieuwe naam: Mijn Pensioen. We hebben ons best gedaan om er een informatief maar ook prettig leesbaar blad van te maken. Uiteraard zijn we benieuwd of we daar wat u betreft in geslaagd zijn. We maken het blad immers voor u, maar ook met u!


In dit eerste nummer van Mijn Pensioen vindt u veel informatie over uw pensioen. Centraal thema is dit keer: check uw pensioen. Wij leggen u graag uit waarom het belangrijk (en leuk!) is om eens goed naar uw pensioen te kijken – ook als dat nu nog ver weg is.


In dit blad treft u ook verhalen en meningen van collega’s en oud-collega’s. Zo vertelt Karin Wong (werkzaam bij ProRail) waarom zij ervoor kiest om bij Rail & OV extra pensioen op te gaan bouwen. We laten twee vrienden aan het woord, de een van de bus de ander van de trein. En Ad van Rijen vertelt hoe hij na zijn pensionering zijn oude werk weer oppakte. Wilt u ook uw verhaal vertellen of uw mening geven in dit blad? Laat het ons dan weten.

Wilt u dit blad voortaan alleen digitaal ontvangen? Dat kan. Geef dat dan even aan in Mijn Rail & OV. U geeft zich op om de digitale nieuwsbrief te ontvangen en u ontvangt dan automatisch ook het digitale magazine. U bent en blijft altijd op de hoogte van wat er speelt rondom uw pensioen. Zo gaan wij bijvoorbeeld online bijeenkomsten organiseren waaraan u live kunt deelnemen. Meer informatie hiervoor vindt u in de komende maanden op railov.nl en in de digitale nieuwsbrief.


Nog even dit. Rail & OV wil zo duurzaam mogelijk zijn. Daarom verpakken we het blad niet meer in plastic en gebruiken we nog steeds duurzaam papier. Wij wensen u veel leesplezier en nogmaals: we horen graag van u!


Redactie Mijn Pensioen
Monique de Leeuw, Saskia Raven, Simone de Boer, Carla Boer

Heeft u opmerkingen, suggesties of vragen? Wij zijn er blij mee. Laat van u horen via postbus_redactie@railov.nl.