Alice Bosse is personeelsadviseur bij RET Bus

‘Online spreekuur
op locatie?
Een prachtig

alternatief in

coronatijd’

We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld met ons online spreekuur op locatie. Alice Bosse, personeels­adviseur bij RET Bus, heeft er goede ervaringen mee.

‘In het verleden hebben we de SPOV-pensioen­bus hier al met enige regelmaat op bezoek gehad. Dat was, vóór de fusie, het voorlichtingscentrum op wielen van het pensioenfonds.


We merkten dat medewerkers toch een drempel ervaren om naar het kantoor van het pensioenfonds in Utrecht te gaan of op een andere manier zelf contact te zoeken. We hadden voor de spreekuren in de Pensioenbus altijd een volle agenda en de medewerkers die de Pensioenbus bezochten, hebben daar veel van hun vragen beantwoord gekregen.


Nu kan dat door corona even niet meer. En daarom is het digitale spreekuur een prachtig alternatief. Ook nu weer nodigen wij onze mensen via allerlei kanalen uit om mee te doen. Ik weet dat er veel vragen zijn over pensioen. Pensioen is nu eenmaal belangrijk voor mensen, en niet iedereen vindt het even gemakkelijk.


Natuurlijk komen medewerkers ook met vragen over pensioen bij mij als personeels­adviseur. Vaak kan ik ze prima helpen. Maar ik heb niet de specialistische kennis van de mensen bij het pensioenfonds. Mijn ervaring is: zij helpen je buitengewoon goed. Wij zijn daar heel tevreden over.’

Spreekuur op locatie bij uw werkgever

Handig, zo’n spreekuur op locatie? Wij geloven van wel. Het online spreekuur vindt plaats op uw werk. Alles staat voor u klaar, u kunt zo aanschuiven. Makkelijker kan haast niet. Uw werkgever kan bij ons zo’n spreekuur aanvragen voor u en uw collega’s. Dat geldt, zodra het weer kan, ook voor de Pensioenbus en het Pensioenstation. U hoort het van uw werkgever als we bij u op de vestiging zijn (of op een vestiging in de buurt). Maar voor nu: we ontmoeten u graag online!

Bekijk alle data en locaties op

railov.nl/pensioenbus-en-pensioenstation