Zoveel mogelijk digitaal...

Wilt u informatie over uw pensioen zo veel mogelijk digitaal ontvangen? Dat kan. Wij kunnen een groot deel van onze informatie voor u klaarzetten in Mijn Rail & OV. Op dit moment gaat dat om zaken als pensioen­specificaties, de jaaropgave en uw uniform pensioenoverzicht. Maar ook om onze nieuwsbrief en dit magazine. Kiest u ook voor zoveel mogelijk digitaal? Hier leest u wat u moet doen.

Vink Rail & OV aan in MijnOverheid

Voor wettelijke documenten zijn wij aan­gesloten bij MijnOverheid. Dat betekent dat u via MijnOverheid een bericht krijgt dat er iets voor u klaarstaat in Mijn Rail & OV. Heel belangrijk: u ontvangt dit bericht van MijnOverheid niet vanzelf. U geeft hiervoor in MijnOverheid aan dat u digitale post van ons wilt ontvangen. Daarvoor logt u in bij MijnOverheid met uw DigiD. Vink vervolgens Pensioen­fonds Rail & Openbaar Vervoer aan.

Vergeet niet de nieuwsbrief

In Mijn Rail & OV geeft u aan of wij u digitaal mogen benaderen. Dit geldt dan voor het magazine, de digitale nieuwsbrief en of we u mogen e-mailen. Log hiervoor in met uw DigiD bij Mijn Rail & OV en geef uw keuze aan.


Pensioeninformatie digitaal ontvangen is reuze handig. Daarom zetten we voor iedereen belangrijke stukken klaar in Mijn Rail & OV.

Liever via de post?

Maar wat nu als u onze informatie liever per post blijft ontvangen? Dat kan uiteraard ook. U hoeft daarvoor niets te doen. Als u ons niet aanvinkt in MijnOverheid en niets doorgeeft in Mijn Rail & OV, dan blijven we gewoon via de brievenbus met u communiceren.

Wilt u zich aan- of juist afmelden voor digitale post? Op onze
website laten we u stap voor stap zien hoe het werkt.
» railov.nl/digitale-communicatie


Nog geen DigiD? Of weet u niet precies hoe het inloggen werkt?
Op digid.nl bent u zo geholpen.

Monique de Leeuw

In Mijn Rail & OV staat veel informatie over uw pensioen. U vindt er een actueel overzicht van hoe uw pensioen bij Rail & OV ervoor staat. En natuurlijk ook de pensioenplanner. U vindt er ook belangrijke stukken als uw uniform pensioenoverzicht en pensioenspecificaties. Mijn Rail & OV is helaas nog niet toegankelijk voor nabestaanden of (ex-)partners van deelnemers.

Mijn Rail & OV: uw persoonlijk pensioenarchief